RSS

HP Replika iPhone 4 Best Copy

15 Des

Emang sih ga ada yang senyaman dan semawah hp ori…tapi itu khusus buat mereka yang punya dana berlebih…tapi buat mereka-mereka (termasuk penulis..hihihihi)…yang cuma punya modal pas-pasan…tapi pengen hp yang terlihat mewah dengan fitur yang wah…(penyakit orang kere nih…kaya penulis..kekekekeke)…ga ada salahnya pake yang replika…karena bentuk luarnya hampir 100% sama dengan yang ori….dan fiturnya juga hampir sama persis…tapi tetep pasti ada yang beda sama yang ori….tapi klo sepintas lalu…ga akan ada yang tau kok kalo itu ori apa replika…

so…ini saya ada produk hp replika iPhone 4 Best Copy…kenapa dikasih embel2 best cope…karena ini emang 1: 1 dengan yang aslinya…alias bentuk dan ukurannya sama dengan yang ori…bahkan perangkat yang ori juga bisa dipake yang di replika….mo liat penampakannya…..check this out….

 


Spesifikasi & Feature

Sales point

100% Copy 1:1 with iPhone 4 original with 1 Sim Card only insert from side position with sim plate same position with original, View streaming flash from sites, Full desktop PC style Landscape browsing, Support Multiple browsing site easily switch with tabbed, Wifi High Speed Internet Connection, Battery Built in, Sharp Japan Super Sensitive Swipe Capacitive Multi Touch Screen ( with finger skin touch and swipe, not nail ), Apple Logo and iPhone brand printed on the phone as the original model, 3.5 inch TFT LCD, 4+1 Menu Screen, Can Change Themes, Facebook, Slip unlock technology, can use original iphone usb cable and earphone, Java, Send and Receive Email, Real Animation touch screen Game, Motion Game, Accelerometer, Can play many video files ( 3gp, mp4), Back camera with flash, Front camera, Built in compass, FM Radio, Support Folder Arrangement, Support Multitasking, Support Magic Voice

China factory Specifications

Appearance : Bar shape cellphone flat touch

Network Frequency : Quadband GSM 850 / 900 / 1800/ 1900 MHZ

Weight : 120g

Dimension : 5.9 x 11.5 x 1.0 cm
Processor : High Speed CPU MTK 6235
Operating System : Java
Color : Black

LCD display : Sharp Japan 3.5′ screen imported ( like original iphone ) capacitive multi touch ( like original iphone ) 480×320 HVGA TFT LCD Interface 16 million Colors

Touch panel : Multi touch- motion touch – sensing touch,move, drag, zoom
UIM card : Single Sim
Battery : Built in real polymer lithium battery

Calling Time : 3-4 hours, MP3 music playback time ( headset mode, maximum volume ) : 10 hours

Standby Time  : 250-300 hours

Languages : English/Chinese

Free Accessories:  : 1charger / 1 USB cable / 1 manual / 1 earphone

Basic Features

Antenna : Internal

SMS : Yes

Speaker : Built in 2 speaker below the phone

GPRS : Yes

MMS : Yes

Sensor : Gravity sensor, Magnetic Sensor ( compass ), Gravity inducer, Touch sensor

Audio jack : 3.5mm stereo headphone jack

Vibration : Yes

Ring tone : 64 chord; Ring tone format: mp3, midi

Audio format : MP3

Phone book : 1000 groups of phonebooks

Wall papers : Yes, 320×480

Tools : Calendar, To do list, Alarm, World Clock, Stopwatch, E-book reader, Currency converter, Calculator, QQ, To do, Unit, Record,Voice Memo

Picture : Support bmp, jpg, gif

Magic voice  : Yes, change your calling voice to male, female, kids and so on

Multimedia Entertainment

Audio : MP3, use downloaded MP3 as Ring Tones, built in microphone stereo headphone

Video : 3GP, MP4 format playback, support to play in full screen – speed – pause, support video record

Camera : High definition camera, a variety of modes can be set, back camera with flash light, front camera support

Music : Cover Flow browsing music player album cover. With the touch of a finger, you can scroll through all the songs, artist, album

Video Recorder : Yes

Voice Recorder : Yes

FM Radio : Yes
Internal Memory : 4GB

Game : Yes

Compass : Yes,for travel time outside

Java : Yes
Photo Browsing : Zooming and narrow down and move around to achieve the image

Data Transmission

IrDA

Bluetooth : Yes V1.2

USB : Yes ( 2.0 high speed transmission, support charging )

U-Disk : Yes, direct link to PC

WiFi : Wi-Fi (IEEE 802.11/802.11b/802.11g)

GPS : Google Maps

 

Cukup hanya dengan

Rp.2.600.000,-

(free ongkir ke seluruh Indonesia)

 

info lengkap dan order

sms 081216328234

 
9 Komentar

Ditulis oleh pada 15/12/2010 in bisnis

 

Tag: , , , , , ,

9 responses to “HP Replika iPhone 4 Best Copy

  1. David

    28/12/2010 at 8:25 pm

    keren mirip iphone 4 aslinya ya btw bisa nego dikit ga tuh harganya and bisa COD jakarta?

     
    • thoyenx

      29/12/2010 at 2:53 am

      yup..kalo dari segi casing mirip banget..soalnya perbandingannya 1:1 sama aslinya…mohon dimaap..belum bisa COD ya…soalnya lokasi saya di surabaya..jadi sistemnya T.T yaa….klo mo nego…via sms aja..wokeh biar cepet respondnya…thx..081216328234

       
  2. Leony Fransiska

    28/12/2010 at 8:31 pm

    woooww beneran mirip iphone4 yah keren abiezz kalau minat beli ini kirim langsung ke tempat bisa ga ? langsung bayar di tempat gitu terus kalau mau pesan gimana nih cara pesannya atau hubungi ke siapa bisa nego 2,5 ga tuh diskon 100.000 hehe.

     
    • thoyenx

      29/12/2010 at 2:56 am

      mohon maap …kita sistemnya T.T yaa…kalo mo tanya2 ato order..silahkan via sms ya..081216328234..thx

       
  3. apan

    02/01/2011 at 9:20 am

    mahal amat ….
    ga slah ktik tuh,d dimobile ja cmn 1,6…
    mna pic’y g asli dpet copy dri dimobile…

     
    • thoyenx

      02/01/2011 at 11:51 am

      thx komennya….
      emang ini produnya dimobile kok mas….klo harga yang mas sebut…kayanya bukan untuk yg tipe ini deh…kalo tipe ini aku dapet masih diatas 2jt…aku jual udah free ongkir loh….dan masih bisa nego…tapi nego alus yaaaa…..btw thx dah mampir di blog saya…

       
  4. rul

    18/01/2011 at 7:21 am

    mas kayaknya kemahalan ya…..temenku beli 2juta deh

     
    • thoyenx

      18/01/2011 at 7:27 am

      wah…iya ta…kapan belinya…soale saya depet masih diatas 2jt…coba aku update harga lagi deh….

       
  5. roki

    02/02/2011 at 11:20 pm

    iya mas kemahalan, btw javanya multitasking atau tdk?

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: