RSS

About

Welcome to my blog. Everyone may come to my blog. I hope my blog usefull for everyone & please give me your opinion or comment to make my blog better..better..& better. thanks

 

13 responses to “About

  1. rgesit

    22/12/2008 at 3:59 pm

    Great site …
    thanks for share

     
    • thoyenx

      22/12/2008 at 4:12 pm

      thanks for the comment. but i thinks my site it not great. coz i just create it. i must learn more to make it a great. thanks

       
  2. agnessekar

    17/01/2009 at 8:27 am

    Hai, senang membaca blogmu yang banyak macamnya dan kreativitasnya. Sukses untuk anda

    Regards, agnessekar.wordpress.com

     
    • thoyenx

      18/01/2009 at 4:53 pm

      trims mba agnes sudah mau mampir di blogku yang serba kurang ini. terus terang tadinya sih pengen buat blog yang fokus pada satu topik aja, tapi ternyata ga bisa, so jadilah blog gado-gado ini…… hi hi hi…..trima kasih kalo memang mba agnes suka. next time saya pasti mampir di blognya mba agnes…promise……

       
  3. erik

    03/02/2009 at 5:22 am

    cak tokri kabare yo opo…
    dah lama gak ketemu…

     
    • thoyenx

      03/02/2009 at 5:38 am

      piye kabare jer…kayanya tambah sukses nih…posisi sik nang sorowako ta…anakmu umur piro….oke deh seneng bisa ketemu konco lawas…keep in touch ya….salam tuk dian ya….

       
  4. wismahijau

    13/02/2009 at 10:50 am

    Salam “pertautan”

    Terimakasih atas kunjungannya kemarin ke blogrsudsragen.wordpress.com
    Maafkan kami kalau tidak bisa membersamai saat berselancar ke Sragen
    Madura Sragen serasa lekat di hati dengan satu pantun…
    Buah jambu..buah duku belinya sepuluhribu…
    Thank you..and see you (he he he)

     
  5. richocean

    04/05/2010 at 1:53 pm

    kunjungan balik …

    bagus juga blog-nya … macem2 isinya🙂

     
    • thoyenx

      04/05/2010 at 11:59 pm

      thx bro….jauh dari kata bagus nih…blog campur aduk..hehehehe…maklum namanya juga pemula….thx kunjungannya…

       
  6. Hitman

    05/06/2010 at 3:32 am

    Nice blog mas Thoyenx. I’m trying to avoid saying great🙂
    Just a suggestion, will be much better if here you could present one tab containing litte bit about you, such as background, write-up or opinion about everthing issues, update daily activities etc.
    Some photograph also will be a great. From those are present surrounding you. For example natural sightview, family, work colleagues, or may be old frends, girlfriend, high school gang FBI etc.🙂
    Just additional tab, don’t be mixed up with tabs those already excellently built.
    Very nice to find you here anyway🙂

     
    • thoyenx

      09/06/2010 at 11:40 am

      thx bro…i think you’re right not to saying great…coz i will not saying that too…i think my blog to far away from great…and thanks for your comment…i will try to make my blog much better next time….thx bro

       
  7. Leony Fransiska

    28/12/2010 at 8:46 pm

    hai salam kenal semuanya blognya bagus2 dan menarik.

     
    • thoyenx

      29/12/2010 at 2:56 am

      salam kenal juga…terima kasih..sudah mo liat2 blog saya…walopun jauh dari kata sempurna…semoga ada hal yang bermanfaat di blog saya yaaa…thx

       

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: